Vælg en side

MENU

SNACKS

SNACKS

FRA 14.00 TIL 17.00

TARTE AUX POMMES
AVEC DU CAFE

Æbletærte med creme fraiche og kaffe
Apple pie with créme fraiche and coffee

75

VIN CHAUD AUX EPICES

 

Gløgg
Mulled wine
75

Frokost

LUNCH

Kl. 12.00 – 15.00

“SMORREBROD”

“SNAPSEMAD”

Christiansø sild, kartofler, æg, rødløg,
kapers, creme fraiche og purløg

Christiansø herring, potatoes, eggs, red onion, capers, sour cream and chives
95

“FISKEFILET”

Sprødstegt rødspættefilet med håndpillede rejer, hjemmerørt mayonnaise og citron
Crispy fish fillet with hand peeled shrimps,
homemade mayonnaise and lemon
125

“SVINEMØRBRAD”

Lun svinemørbrad på ristet surdejsbrød
med svampe a la creme

Pork tenderloin on toasted sourdough bread
with mushrooms a la creme

105

FROMAGE

Udvalg af gode franske oste
Selection of good French cheeses
115

DESSERT

CREME BRULÉE

Klassisk creme bruleé
Classic creme brulée
75

POMME ET GLACE VANILLE

Vanilleis med æblekompot, knas,
karamelsauce, og friteret rosmarin
Vanilla ice cream with apple compote,
crunch, caramelsauce, and rosemary
75

LES PLATS

SALADE CHÉVRE CHAUD

Grillet gedeost, spæde salater, vinaigrette og valnødder
Grilled goat cheese, baby salads, vinaigrette and walnuts
115

CROQUE MONSIEUR

Grillet sandwich med skinke og ost serveret med
grøn salat
Grilled ham and cheese sandwich with green salad
115

BAGUETTE CONFIT DE CANARD

Baguette med anderillette, dijonnaise, cornichoner og grøn salat
Baguette with duck rillette, dijonaise, pickles and green salad
115

MOULES FRITES

Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites
White wine steamed mussels with french fries
145

TARTARE DE BOEUF

Rørt tatar med pommes frites, dijonnaise og grøn salat
Stirred tartar with french fries, dijonnaise and green salad
145

STEAK FRITES

Entrecôte, pommes frites, dijonnaise og grøn salat
Entrecote, french fries, dijonnaise and green salad
155

AFTEN

DINNER

Kl. 17.00 – 21.00

MENU DU JOUR

 

BISQUE DE LANGOUSTINES

Cremet bisque på jomfruhummer
med grøn urteolie
Creamy lobster bisque
with green oil

CONFIT DE CANARD

Confiteret andelår med savoy kål,
linseragout og rødvinssauce

Confit duck leg with savoy cabbage,
lentil ragout and red wine sauce

POMME ET GLACE VANILLE

Vanilleis med æblekompot, knas,
karamelsauce, og friteret rosmarin
Vanilla ice cream with apple compote,
crunch, caramelsauce, and rosemary

295

FROMAGE

Udvalg af gode franske oste
Selection of good French cheeses
115

DESSERT

CREME BRULÉE

Klassisk creme bruleé
Classic creme brulée
75

POMME ET GLACE VANILLE

Vanilleis med æblekompot, knas,
karamelsauce, og friteret rosmarin
Vanilla ice cream with apple compote,
crunch, caramelsauce, and rosemary
75

HORS D’OEUVRES

LES HUÎTRES

Østers med rødvinsvinaigrette og citron
Oysters with red wine vinaigrette and lemon
3 stk. 85 – 6 stk. 170

BISQUE DE LANGOUSTINES

Cremet bisque på jomfruhummer med grøn urteolie
Creamy lobster bisque with green oil
95

TARTARE DE BOEUF

Tatar med bagte tomater, pebermayo og sprød crouton
Tatar with baked tomatoes, pepper mayo and crispy crouton
125

TOURTE AU POULET

Klassisk fransk butterdejstærte med kylling, brisler, salvie og svampesauce med morkler Classic French puff pastry pie with chicken, sprats and mushroom sauce with morels
125

FOIE GRAS DE CANARD

Terrin med grillet brød og tomatmarmelade
Terrine with grilled bread and tomato marmalade
145

 

LES PLATS

 

MOULES FRITES

Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites
White wine steamed mussels with french fries
185

POISSON

Bagt kuller med jordskokker, svampe, cremet muslingesauce og brøndkarse
Baked haddock with Jerusalem artichokes, mushroom, creamy mussel sauce and watercress
195

CONFIT DE CANARD

Confiteret andelår med savoy kål,
linseragout og rødvinssauce

Confit duck leg with savoy cabbage,
lentil ragout and red wine sauce
185

BOUEF BEARNAISE

Oksemørbrad med pommes frites, bearnaise og haricots verts
Beef tenderloin with french fries, bearnaise and haricots verts

275

MENU ENFANT

Kids

Børne bøf eller fiskefilet med grøntsager,
pommes frites og mayonaise

Children ́s beef or fish fillet with vegetables,
french fries and mayo
135

Vaniljeis med karamelsauce og knas
Vanilla ice cream and caramel sauce
45

VIN KORT

WINE LIST

MOUSSEUX

Crémant de Bourgogne Brut Georges Duboeuf NV
gl. 75 fl. 395

Champagne Traditionnelle Brut Locret-Lachaud – Hautvillers NV
gl. 125 fl. 595

Champagne Cuvée l’Abbatiale Brut 1. Cru Locret-Lachaud NV
795

Champagne Royale Réserve Brut Philipponnat – Mareuil sur Aÿ NV
995

BLANC

Val de Loire Sauvignon Blanc Les Rafelieres Maison Sauvion 2018
gl. 69 fl. 275

Val de Loire Chardonnay Le Bois Chalard Maison Sauvion 2018
gl. 79 fl. 295

Muscadet Sévre et Maine Sur Lie Château du Coing 2018
345

Riesling Mineral Maison Wehrle 2016
395

Petit Chablis Jean-Marc Brocard 2018
495

Sancerre Domaine Daniel Crochet 2019
gl. 110 fl. 550

Pouilly-Fumé Les Cris Domaine Cailbourdin 2018
695

Meursault Clos Saint Félix 2018 Domaine Michelot
950

ROSE

Cabernet Franc Rosé Les Rafelieres Maison Sauvion 2018
gl. 79 fl. 295

Côtes de Provence Rosé Melopée de Gavoty Domaine Gavoty 2018
350

Côtes de Provence Rosé Château Sainte Roseline 2018
495

Côtes de Provence Rosé Diffusion Prestige Magnum Château Sainte Roseline 2018
995

ROUGE

Merlot Les Champeureux Pays d’Oc Maison Sauvion 2018
gl. 69 fl. 275

Pinot Noir Les Rafelieres Maison Sauvion 2018
gl. 79 fl. 295

Lirac Les Cosses Vacquières, Laudun & Chusclan Vignerons 2016
350

Fleurie – Château Déduits Georges Duboeuf 2018
375

Côtes du Rhône Premiere Cote La Ferme du Mont 2018
425

Lalande De Pomerol Chateau Haut-Musset 2015
495

Bourgogne Pinot Noir Chanoines de Notre Dame Maison Jaffelin 2017
gl. 110 fl. 550

Chateauneuf du Pape Telegramme Domaine du Vieux Telegraphe 2018 795

Cornas Coteaux Maison Tardieu-Laurent 2016
950

Saint Aubin Rouge Les Combes 1. Cru Domaine Vincent Prunier 2015 950

Auxuy-Duresses les Ecussaux 1.cru Domaine Jessiaume 2015
975

Gevrey-Chambertin 1.cru Domaine Jean-Michel Guillon 2018
1050

Chambolle Musigny Domaine Hudelot-Noellat 2018
1150

Chateau Latour Pauillac de Latour 2015
1250

Pommard Domaine Robert Ampeau et Fils 2019
1395

DOUX

Jurançon Doux Lou Mansengou – 37,5cl ØKO Domaine Larroudé 2017
gl. 65 fl. 350

Banyuls Galateo – 50cl Coume del Mas 2017
gl. 95 fl. 595

AVEC

Cognac No 4 VS Ragnaud-Sabourin 3cl
gl. 95

Calvados Domfrontais Réserve Comte de Lauriston 3 cl
pr. glas gl. 85

Likør Cointreau 40% 70cl – Frankrig
75

DRIKKEVARER

DRINKS

APERITIF

Pastis 55

Kir 60

Kir Royal 69

Aperol 75

Gin Tonic 75

Lillet 75

CAFE  & THE

Espresso / Americano 30
Cortado 40
Café au lait 45
Cappucino 45
Ice Coffee 55
Te / Tea 35

BIERE ET SODA

Carlsberg
petit 49 grande 69

Grimberger Double Ambrée
petit 49 grande 69

Kronenbourg 1664
petit 49 grande 69

Citronade / Sirup de grenadine
petit 30 grande 45

Cola / Cola zero
35

Fanta
35

Perrier 75 cl
49

Evian 75 cl
49

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale, eller via telefon eller email.

Alle priser er i danske kroner og der tages forbehold for ændringer og fejl

Hvad er Bistro Grand-Mère?

På vores restaurant i Sønderborg føler man sig hensat til en fransk bistro i Paris eller en lille beværtning i Lyon, hvor de lokale mænd og damer for en stund nyder et kærkomment hvil, og fortaber sig i gryderetter, rødvin og røverhistorier.

Bistroen har en hyggelig, afslappet atmosfære udenfor med klassiske café stole og runde borde på fod med udsigt over Sønderborgs livlige havn. Restauranten kan kendes på en smuk grønmalet facade, der står flot til vandet og den gode håndbryggede kaffe.

Indenfor forsætter hyggen og den grønne farve. Der er dæmpet belysning, høje paneler, og et godt glas vin, der venter. Her går man ind og får varmen, når det rusker udenfor, og bliver lokket af de gryderetter og kager, som står skrevet på tavlen.

Frokostkortet rummer det bedste fra det franske køkken. Her fåes alt fra Steak Frites og Croque Monsieur til et skærebræt med charcuterie eller en god Chevre Chaud.

Om aftenen serverer Bistroen klassikere som Moules frites, østers og Boeuf Bourguignon. Til dessert fristes man af Creme Brulée og ostebord. Alt akkompagneres af gode udvalgte vine.