HOLD DIT SELSKAB HOS OS

Vi åbner gerne vores restaurant kun for dig og alle dine gæster til en helt særlig lejlighed,
det kunne være julefrokost, firmafest, bryllup, konfirmation eller noget helt andet

Vi har plads til 50 gæster og I skal være minimum 35

Et priseksempel på et helaftens arrangement med menu, vinmenu, vand og kaffe er typisk 500 kr.

Send os en mail på Hello@bistrograndmere.dk med dato og øsnker så vender vi tilbage med mulighederne.

Vi kan sagtens sammensætte pakker til mindre selskaber i vores restaurant fx. i anledning af runde fødselsdage, julefrokoster mv.

Andre muligheder i Sønderborg

På vores søstre restauranter har vi ligeledes mulighed for at afholde arrangementer, læs mere på deres respektive sider.

Restaurant Colosseum
20-50 personer i eget seperat lokale

Bella Italia
30-50 personer i eget lokale på 1. salen af restauranten

The Grand Cafe
20-60 personer i eget separat lokale

Hvad er Bistro Grand-Mère?

På vores restaurant i Sønderborg føler man sig hensat til en fransk bistro i Paris eller en lille beværtning i Lyon, hvor de lokale mænd og damer for en stund nyder et kærkomment hvil, og fortaber sig i gryderetter, rødvin og røverhistorier.

Bistroen har en hyggelig, afslappet atmosfære udenfor med klassiske café stole og runde borde på fod med udsigt over Sønderborgs livlige havn. Restauranten kan kendes på en smuk grønmalet facade, der står flot til vandet og den gode håndbryggede kaffe.

Indenfor forsætter hyggen og den grønne farve. Der er dæmpet belysning, høje paneler, og et godt glas vin, der venter. Her går man ind og får varmen, når det rusker udenfor, og bliver lokket af de gryderetter og kager, som står skrevet på tavlen.

Frokostkortet rummer det bedste fra det franske køkken. Her fåes alt fra Steak Frites og Croque Monsieur til et skærebræt med charcuterie eller en god Chevre Chaud.

Om aftenen serverer Bistroen klassikere som Moules frites, østers og Boeuf Bourguignon. Til dessert fristes man af Creme Brulée og ostebord. Alt akkompagneres af gode udvalgte vine.