MENU
SNACKS
SNACKS
FRA 14.00 TIL 17.00
TARTE AUX POMMES
AVEC DU CAFE
Æbletærte med creme fraiche og kaffe
Apple pie with créme fraiche and coffee
75
VIN CHAUD AUX EPICES
Gløgg
Mulled wine
75
Frokost
LUNCH
Kl. 12.00 – 15.00
“SMORREBROD”
“SNAPSEMAD”
Christiansø sild, kartofler, æg, rødløg,
kapers, creme fraiche og purløg
Christiansø herring, potatoes, eggs, red onion, capers, sour cream and chives
95
“FISKEFILET”
Sprødstegt rødspættefilet med håndpillede rejer, hjemmerørt mayonnaise og citron
Crispy fish fillet with hand peeled shrimps,
homemade mayonnaise and lemon
125
“SVINEMØRBRAD”
Lun svinemørbrad på ristet surdejsbrød
med svampe a la creme
Pork tenderloin on toasted sourdough bread
with mushrooms a la creme
105
FROMAGE
Udvalg af gode franske oste
Selection of good French cheeses
115
DESSERT
CREME BRULÉE
Klassisk creme bruleé
Classic creme brulée
75
POMME ET GLACE VANILLE
Vanilleis med æblekompot, knas,
karamelsauce, og friteret rosmarin
Vanilla ice cream with apple compote,
crunch, caramelsauce, and rosemary
75
LES PLATS
SALADE CHÉVRE CHAUD
Grillet gedeost, spæde salater, vinaigrette og valnødder
Grilled goat cheese, baby salads, vinaigrette and walnuts
115
CROQUE MONSIEUR
Grillet sandwich med skinke og ost serveret med
grøn salat
Grilled ham and cheese sandwich with green salad
115
BAGUETTE CONFIT DE CANARD
Baguette med anderillette, dijonnaise, cornichoner og grøn salat
Baguette with duck rillette, dijonaise, pickles and green salad
115
MOULES FRITES
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites
White wine steamed mussels with french fries
145
TARTARE DE BOEUF
Rørt tatar med pommes frites, dijonnaise og grøn salat
Stirred tartar with french fries, dijonnaise and green salad
145
STEAK FRITES
Entrecôte, pommes frites, dijonnaise og grøn salat
Entrecote, french fries, dijonnaise and green salad
155
AFTEN
DINNER
Kl. 17.00 – 21.00
MENU DU JOUR
BISQUE DE LANGOUSTINES
Cremet bisque på jomfruhummer
med grøn urteolie
Creamy lobster bisque
with green oil
CONFIT DE CANARD
Confiteret andelår med savoy kål,
linseragout og rødvinssauce
Confit duck leg with savoy cabbage,
lentil ragout and red wine sauce
POMME ET GLACE VANILLE
Vanilleis med æblekompot, knas,
karamelsauce, og friteret rosmarin
Vanilla ice cream with apple compote,
crunch, caramelsauce, and rosemary
295
FROMAGE
Udvalg af gode franske oste
Selection of good French cheeses
115
DESSERT
CREME BRULÉE
Klassisk creme bruleé
Classic creme brulée
75
POMME ET GLACE VANILLE
Vanilleis med æblekompot, knas,
karamelsauce, og friteret rosmarin
Vanilla ice cream with apple compote,
crunch, caramelsauce, and rosemary
75
HORS D’OEUVRES
LES HUÎTRES
Østers med rødvinsvinaigrette og citron
Oysters with red wine vinaigrette and lemon
3 stk. 85 – 6 stk. 170
BISQUE DE LANGOUSTINES
Cremet bisque på jomfruhummer med grøn urteolie
Creamy lobster bisque with green oil
95
TARTARE DE BOEUF
Tatar med bagte tomater, pebermayo og sprød crouton
Tatar with baked tomatoes, pepper mayo and crispy crouton
125
TOURTE AU POULET
Klassisk fransk butterdejstærte med kylling, brisler, salvie og svampesauce med morkler Classic French puff pastry pie with chicken, sprats and mushroom sauce with morels
125
FOIE GRAS DE CANARD
Terrine with grilled bread and tomato marmalade
LES PLATS
MOULES FRITES
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites
White wine steamed mussels with french fries
185
POISSON
Bagt kuller med jordskokker, svampe, cremet muslingesauce og brøndkarse
Baked haddock with Jerusalem artichokes, mushroom, creamy mussel sauce and watercress
195
CONFIT DE CANARD
Confiteret andelår med savoy kål,
linseragout og rødvinssauce
Confit duck leg with savoy cabbage,
lentil ragout and red wine sauce
185
BOUEF BEARNAISE
Oksemørbrad med pommes frites, bearnaise og haricots verts
Beef tenderloin with french fries, bearnaise and haricots verts
275
MENU ENFANT
Kids
Børne bøf eller fiskefilet med grøntsager,
pommes frites og mayonaise
Children ́s beef or fish fillet with vegetables,
french fries and mayo
135
Vaniljeis med karamelsauce og knas
Vanilla ice cream and caramel sauce
45
VIN KORT
WINE LIST
MOUSSEUX
Crémant de Bourgogne Brut Georges Duboeuf NV
gl. 75 fl. 395
Champagne Traditionnelle Brut Locret-Lachaud – Hautvillers NV
gl. 125 fl. 595
Champagne Cuvée l’Abbatiale Brut 1. Cru Locret-Lachaud NV
795
Champagne Royale Réserve Brut Philipponnat – Mareuil sur Aÿ NV
995
℘
BLANC
Val de Loire Sauvignon Blanc Les Rafelieres Maison Sauvion 2018
gl. 69 fl. 275
Val de Loire Chardonnay Le Bois Chalard Maison Sauvion 2018
gl. 79 fl. 295
Muscadet Sévre et Maine Sur Lie Château du Coing 2018
345
Riesling Mineral Maison Wehrle 2016
395
Petit Chablis Jean-Marc Brocard 2018
495
Sancerre Domaine Daniel Crochet 2019
gl. 110 fl. 550
Pouilly-Fumé Les Cris Domaine Cailbourdin 2018
695
Meursault Clos Saint Félix 2018 Domaine Michelot
950
ROSE
Cabernet Franc Rosé Les Rafelieres Maison Sauvion 2018
gl. 79 fl. 295
Côtes de Provence Rosé Melopée de Gavoty Domaine Gavoty 2018
350
Côtes de Provence Rosé Château Sainte Roseline 2018
495
Côtes de Provence Rosé Diffusion Prestige Magnum Château Sainte Roseline 2018
995
℘
ROUGE
Merlot Les Champeureux Pays d’Oc Maison Sauvion 2018
gl. 69 fl. 275
Pinot Noir Les Rafelieres Maison Sauvion 2018
gl. 79 fl. 295
Lirac Les Cosses Vacquières, Laudun & Chusclan Vignerons 2016
350
Fleurie – Château Déduits Georges Duboeuf 2018
375
Côtes du Rhône Premiere Cote La Ferme du Mont 2018
425
Lalande De Pomerol Chateau Haut-Musset 2015
495
Bourgogne Pinot Noir Chanoines de Notre Dame Maison Jaffelin 2017
gl. 110 fl. 550
Chateauneuf du Pape Telegramme Domaine du Vieux Telegraphe 2018 795
Cornas Coteaux Maison Tardieu-Laurent 2016
950
Saint Aubin Rouge Les Combes 1. Cru Domaine Vincent Prunier 2015 950
Auxuy-Duresses les Ecussaux 1.cru Domaine Jessiaume 2015
975
Gevrey-Chambertin 1.cru Domaine Jean-Michel Guillon 2018
1050
Chambolle Musigny Domaine Hudelot-Noellat 2018
1150
Chateau Latour Pauillac de Latour 2015
1250
Pommard Domaine Robert Ampeau et Fils 2019
1395
℘
DOUX
Jurançon Doux Lou Mansengou – 37,5cl ØKO Domaine Larroudé 2017
gl. 65 fl. 350
Banyuls Galateo – 50cl Coume del Mas 2017
gl. 95 fl. 595
℘
AVEC
Cognac No 4 VS Ragnaud-Sabourin 3cl
gl. 95
Calvados Domfrontais Réserve Comte de Lauriston 3 cl
pr. glas gl. 85
Likør Cointreau 40% 70cl – Frankrig
75
DRIKKEVARER
DRINKS
APERITIF
Pastis 55
Kir 60
Kir Royal 69
Aperol 75
Gin Tonic 75
Lillet 75
CAFE & THE
Espresso / Americano 30
Cortado 40
Café au lait 45
Cappucino 45
Ice Coffee 55
Te / Tea 35
BIERE ET SODA
Carlsberg
petit 49 grande 69
Grimberger Double Ambrée
petit 49 grande 69
Kronenbourg 1664
petit 49 grande 69
Citronade / Sirup de grenadine
petit 30 grande 45
Cola / Cola zero
35
Fanta
35
Perrier 75 cl
49
Evian 75 cl
49
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale, eller via telefon eller email.
Alle priser er i danske kroner og der tages forbehold for ændringer og fejl
Hvad er Bistro Grand-Mère?
På vores restaurant i Sønderborg føler man sig hensat til en fransk bistro i Paris eller en lille beværtning i Lyon, hvor de lokale mænd og damer for en stund nyder et kærkomment hvil, og fortaber sig i gryderetter, rødvin og røverhistorier.
Bistroen har en hyggelig, afslappet atmosfære udenfor med klassiske café stole og runde borde på fod med udsigt over Sønderborgs livlige havn. Restauranten kan kendes på en smuk grønmalet facade, der står flot til vandet og den gode håndbryggede kaffe.
Indenfor forsætter hyggen og den grønne farve. Der er dæmpet belysning, høje paneler, og et godt glas vin, der venter. Her går man ind og får varmen, når det rusker udenfor, og bliver lokket af de gryderetter og kager, som står skrevet på tavlen.
Frokostkortet rummer det bedste fra det franske køkken. Her fåes alt fra Steak Frites og Croque Monsieur til et skærebræt med charcuterie eller en god Chevre Chaud.
Om aftenen serverer Bistroen klassikere som Moules frites, østers og Boeuf Bourguignon. Til dessert fristes man af Creme Brulée og ostebord. Alt akkompagneres af gode udvalgte vine.