MENU

JULEFROKOST
MENU

LUNCH

Kl. 12.00 – 15.00
INDTIL/UNTIL 30/12 2021
SE OGSÅ ØVRIG MENU HER

“SNAPSEMAD”

Christiansø sild, kartofler, æg, rødløg,
kapers, creme fraiche og purløg

Christiansø herring, potatoes, eggs,
red onion, capers, sour cream and chives

“SVINEMØRBRAD”

Lun svinemørbrad på ristet surdejsbrød
med svampe a la creme

Pork tenderloin on toasted sourdough bread
with mushrooms a la creme

POMME ET GLACE VANILLE

Vanilleis med æblekompot, knas,
karamelsauce, og friteret rosmarin
Vanilla ice cream with apple compote,
crunch, caramelsauce, and rosemary

250

Fon andre julearrangementer, f.eks. julefrokost for firmaer eller større grupper så kontakt os endeligt.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale, eller via telefon eller email.

Alle priser er i danske kroner og der tages forbehold for ændringer og fejl

Hvad er Bistro Grand-Mère?

På vores restaurant i Sønderborg føler man sig hensat til en fransk bistro i Paris eller en lille beværtning i Lyon, hvor de lokale mænd og damer for en stund nyder et kærkomment hvil, og fortaber sig i gryderetter, rødvin og røverhistorier.

Bistroen har en hyggelig, afslappet atmosfære udenfor med klassiske café stole og runde borde på fod med udsigt over Sønderborgs livlige havn. Restauranten kan kendes på en smuk grønmalet facade, der står flot til vandet og den gode håndbryggede kaffe.

Indenfor forsætter hyggen og den grønne farve. Der er dæmpet belysning, høje paneler, og et godt glas vin, der venter. Her går man ind og får varmen, når det rusker udenfor, og bliver lokket af de gryderetter og kager, som står skrevet på tavlen.

Frokostkortet rummer det bedste fra det franske køkken. Her fåes alt fra Steak Frites og Croque Monsieur til et skærebræt med charcuterie eller en god Chevre Chaud.

Om aftenen serverer Bistroen klassikere som Moules frites, østers og Boeuf Bourguignon. Til dessert fristes man af Creme Brulée og ostebord. Alt akkompagneres af gode udvalgte vine.